Αρχική Σελίδα
Νίκος Σταυρόπουλος
Τι προσφέρει το
camp στο παιδί σας
Πρόγραμμα & Τιμές
Εγκαταστάσεις
Συνεργάτες-Προπονητές
Φωτογραφίες του camp
 

Προπονητές και άλλοι συνεργάτες
του “Magic” Camp

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Βασιλική Μάνου
Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Α.Π.Θ. (2002), στην προπονητική με έμφαση στην αξιολόγηση αθλητών/-τριών. Διδάσκουσα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων, στο αντικείμενο του κλασικού αθλητισμού (2004–σήμερα). Διδάσκουσα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Α.Π.Θ. στο εργαστήριο προπονητικής & αθλητικής απόδοσης (2001–2004). Διαλέξεις σε συνέδρια & σεμινάρια ως προσκεκλημένη ομιλήτρια. Πάνω από 20 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Πλήρες βιογραφικό (σε μορφή PDF)
Χάρης Φουνταλής
Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (Ph.D.) από το Indiana University, Η.Π.Α. (2006) στους τομείς της νοολογίας και της επιστήμης υπολογιστών. Η διατριβή του βραβεύθηκε το 2007. Επίσης έχει M.Sc. (μάστερ) σε επιστήμη υπολογιστών από το University of Alabama at Birmingham, Η.Π.Α. (1987), και πτυχίο μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης (1985).
Προσωπική ιστοσελίδα


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ρώσσιος, Χρήστος

Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσ/νίκης, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, πτυχιούχος Φιλοσ. Σχολής Α.Π.Θ. – Τμήμα Ψυχολογίας, προπονητής στις ακαδημίες της Α.Ε. Πυλαίας (2001–2002), βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. (2006), προπονητής στις ακαδημίες της Μ.Ε.Ν.Τ. (2003–σήμερα).
Πλήρες βιογραφικό (σε μορφή PDF)
Photo Αθανασιάδης, Παναγιώτης

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. (1991) με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Αναπληρωτής καθηγητής φυσικής αγωγής στο 7ο Γυμνάσιο και 2ο Ενιαίο Λύκειο Κατερίνης. Β΄ προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στους Μεσογειακούς αγώνες, Almeira Ισπανίας, Ιούνιος 2005 (αργυρό μετάλλιο).
Πλήρες βιογραφικό (σε μορφή PDF)
Μασλαρινός, Βασίλειος

Τελειόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσ/νίκης (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, 3,5 χρόνια προπονητής καλαθοσφαίρισης στην Ακαδημία της ομάδας του Α. Σ. Άρη, κ.ά.
Πλήρες βιογραφικό (σε μορφή PDF)
Photo Κασικτσόγλου, Μιχαήλ

Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, και δευτερεύουσα ειδικότητα στην οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού. Μεταπτυχιακός φοιτητής με κατεύθυνση στη σχολική φυσική αγωγή, κ.ά.
Πλήρες βιογραφικό (σε μορφή PDF)


ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ


Θανάσης Κουματσιώτης
: Υπεύθυνος Διοίκησης του Camp


Θεοδοσία Μαρκούδη
: Νοσηλεύτρια

Υπεύθυνος ιστοσελίδων του “Magic” Camp: Χάρης Φουνταλής