Αρχική Σελίδα
Νίκος Σταυρόπουλος
Τι προσφέρει το
camp στο παιδί σας
Πρόγραμμα
Εγκαταστάσεις
Συνεργάτες-Προπονητές
Φωτογραφίες του camp
 

Δήλωση συμμετοχής στο
“Magic” B. C.:
e-mail:
magic@hol.gr
Τηλ.: 6936918238

Αγγλικά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

To “Magic” Basketball Camp πραγματοποιείται την περίοδο του καλοκαιριού.
Το 2016 θα πραγματοποιηθεί την περίοδο από 13 έως 17 Ιουνίου και από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Το 2016 το MAGIC BASKETBALL CAMP θα συνεργαστεί με το ΠΑΟΚ JUNIOR BASKETBALL PROGRAM  και θα πραγματοποιήσουν  το ΠΑΟΚ MAGIC SUMMER CAMP 2016!!!!!

  FUNDAMENTALS  CAMP   ELITE  CAMP
  ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
  CAMP ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΙΩΝ
   
  Εβδομάδα 1η, από Δευτέρα 13/6
έως Παρασκευή 17/6
  Εβδομάδα 2η, από Δευτέρα 27/6
έως μεσημέρι Σαββάτου 2/7

Το Magic Camp, εκτός από αθλητές/-τριες από τη Θεσσαλονίκη, κάθε χρόνο φιλοξενεί παιδιά και από ολόκληρη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Βέροια, Λάρισα, Έδεσσα, Κατερίνη, Κοζάνη, αρχαία Ολυμπία, Σέρρες, Χαλκιδική, κ.ά. (δείτε παρακάτω: “Πληροφορίες για τη διαμονή των οικοτρόφων αθλητών”).

Ώρες Camp:
Οι ώρες προπόνησης είναι: 9:00 π.μ. - 16:00 μ.μ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο χώρος στον οποίο φιλοξενούνται οι οικότροφοι αθλητές είναι το οικοτροφείο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο οποίο υπάρχει φύλαξη από επαγγελματίες 24 ώρες το 24-ωρο, τόσο κατά την είσοδο στο οικοτροφείο, όσο και στους κοιτώνες κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Κάντε κλικ στην πινακίδα
για εικόνες της Σχολής.

Επίσης:

  • Στους χώρους στους οποίους φιλοξενούνται οι οικότροφοι τα δωμάτια είναι δίκλινα, και για τον λόγο αυτό θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Στους οικοτρόφους δίνονται γεύματα: πρωινό και βραδυνό.

  • Υπεύθυνοι προπονητές διαμένουν στον χώρο για την ομαλή και ασφαλή διαβίωση των οικοτρόφων.

  • Οι αθλητές-μαθητές οι οποίοι θα είναι οικότροφοι μπορούν να έρθουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής που προηγείται της εβδομάδας του camp, οπότε και θα τακτοποιηθούν στα δωμάτιά τους.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CAMP

Εβδομάδα 1η: 13 Ιουνίου – 17 Ιουνίου

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι σχεδιασμένη για αθλητές-τριες που θέλουν να δουλέψουν στις βασικές δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης μέσα από παιχνίδι. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα διασκέδασης αλλά και βελτίωσης. Η εκμάθηση εξαρτάται απο το επίπεδο και τη μπασκετική παιδεία του αθλητή. Οι προπονητές θα είναι εκεί για να τους διδάξουν τι να κάνουν, πότε να το κάνουν και γιατί πρέπει να το κάνουν. Τα τεστ και οι μετρήσεις από τις εφαρμοσμένες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο Magic Basketball Camp βοηθούν πολύ τους αθλητές του camp στην αξιολόγησή τους.

Εβδομάδα 2η: 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Η εβδομάδα του Camp είναι σχεδιασμένη για αθλητές-τριες που θέλουν να δουλέψουν στις βασικές δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης μέσα από παιχνίδι. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα διασκέδασης αλλά και βελτίωσης. Η εκμάθηση εξαρτάται απο το επίπεδο και τη μπασκετική παιδεία του αθλητή. Οι προπονητές θα είναι εκεί για να τους διδάξουν τι να κάνουν, πότε να το κάνουν και γιατί πρέπει να το κάνουν. Τα τεστ και οι μετρήσεις από τις εφαρμοσμένες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο Magic Basketball Camp βοηθούν πολύ τους αθλητές του camp στην αξιολόγησή τους.

  • Ο στόχος είναι μέσα από ελεγχόμενο παιχνίδι να βελτιωθούν οι βασικές δεξιότητες σε άμυνα και επίθεση.

  • Οι αθλητές/-τριες έχουν την ευκαιρία να παίξουν καθημερινά σε τουρνουά 3 εναντίον 3.

  • Η ατομική απόδοση αξιολογείται από ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

  • Οι ομάδες αλλάζουν κάθε μέρα, και οι παίκτες μαζεύουν πόντους για να διαγωνιστούν, στο τέλος της εβδομάδας, για βραβεία βασιζόμενα στα αποτελέσματα των αγώνων.

  • Οι ασκήσεις “Magic Block” και οι επιθετικοί συνδυασμοί που εκτελούνται κατά τη διάρκεια του camp έχουν σκοπό τη μεγιστοποίηση της ατομικής αλλά και ομαδικής απόδοσης.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Magic” B. C.
e-mail:
magic@hol.gr
Τηλέφωνο: 6936918238